Diest organiseert Kidseling 2017

on donderdag, 04 mei 2017. Posted in Algemeen

Diest organiseert Kidseling 2017

Op zondag 13 augustus 2017 zal de stad Diest terug een fietseling voor kids voorzien.

Zowel op de startplaats van Diest als op de startplaats van Deurne zal er een fietsaanbod voor kinderen worden voorzien.

De route met startplaats Diest zal 7,2 km bedragen en er als volgt uitzien: startplaats Kaai: kindvriendelijke route richting natuurreservaat Webbekoms Broek met als tussenstop het Fietscafé Stamineeke “bij Cinneke”.

Op zondag 13 augustus zullen de gezinnen terecht komen in de gezellige sfeer van Webbekom kermis: animatie, optredens en een gezellig drankje bij Cinneke.

Het is de ideale gelegenheid om tijdens het Fietseling gebeuren te genieten van het nostalgisch dorpje Webbekom.

Stamineeke is een gezellig bruin dorpscafeetje en kan je vinden in de glooiende heuvels van Webbekom. Ontdek tijdens je fiets trip ook het natuurreservaat 'Webbekoms Broek'.

Geniet van een goei glas bier of heerlijke verwenkoffie in het Stamineeke en dompel je onder in de geschiedenis van Webbekom.

Het café van Cinneke is gelegen in de Oude Baan 135 te 3290 Webbekom-Diest

De route met startplaats Deurne voor de kinderen bedraagt zal 12 km : startplaats SOK Deurne richting Tessenderlo. Ter plaatse op de SOK is er ook kinderanimatie voorzien.

sponsor_rob sponsors_tvplus sponsor_gysemans sponsors_napoleongames sponsor_oxford sponsor_zondag sponsors_proxy sponsor_lipton sponsor_vermarc sponsor_wouters sponsors_dezeweek sponsors_rtv sponsor_brabant