Service

Verzekering/polsbandje

Elke deelnemer die ingeschreven is, en dus ook een polsbandje heeft ontvangen, wordt door de organisatie verzekerd. Deze verzekering is afgesloten via I.S.B. (Instituut voor SportBeheer) bij Ethias.

Let op: deze verzekering is een verzekering lichamelijke ongevallen en Burgerlijke Aansprakelijkheid.

Indien je een ongeval hebt, neem dan contact op met het centraal pechnummer: 016/52 54 06. Zij zullen je zo vlug mogelijk verder helpen. De verdere afhandeling van het verzekeringsdossier zal mee begeleid worden door één van de sportdiensten uit de deelnemende gemeenten.

Let wel: Je polsbandje telt als bewijs dat je ingeschreven bent en bijgevolg verzekerd bent. Hou deze tijdens de fietseling goed bij !

Rode Kruis

Op elke startplaats staat er, duidelijk zichtbaar, een Rode Kruispost gestationneerd. Deze mensen helpen je ter plaatse verder.

Indien je pech hebt onderweg, bel dan het pechnummer dat op je polsbandje staat. Vanuit de centrale Rode Kruispost zal er dan hulp worden gestuurd naar de plaats waar je je bevindt.

De hulpverlening van het Rode Kruis is volledig gratis.

Fietshersteldienst

Pech onderweg, bel het pechnummer dat vermeld staat op je polsbandje. Je wordt opgehaald en naar de dichtstbijzijnde startplaats gebracht waar je terecht kan bij de fietshersteldienst.

Het is niet de bedoeling dat je van deze dienst gebruik maakt om je fiets in orde te laten brengen. Tracht vóór je deelname aan de Fietseling je fiets in orde te brengen.

Herstellen is gratis, eventueel gebruikte materialen dienen te worden vergoed. Let wel: je kan enkel gebruik maken van deze dienst mits vertoon van je polsbandje.

Routekaart

Naast een duidelijke bewegwijzering via duidelijk zichtbaar bevestigde pijltjes kan je ook een routekaart krijgen waarop de route die je volgt duidelijk staat beschreven. De kleur op de kaart komt overeen met de kleur van pijltjes die op het parcours hangen.

De routekaarten geven ook meer info over drank- en eetgelegendheden, pick-nickplaatsen, enkele bezienswaardigheden en zelfs overnachtingsmogelijkheden.

Animatie

We beloven niet alleen mooie routes om te fietsen we zetten ook heel erg in op ‘Beleven ‘ en ‘Feesten’. Voor meer info, ga naar de rubriek animatie.

Officiële inschrijving

Elke deelnemer krijgt bij inschrijving:

  • Polsbandje
  • Bevoorrading: versnapering bij start, Ice Tea bij aankomst
  • Routekaart: per gezin of groep
  • Lootje dat kans geeft op een leuke prijs
Drankbevoorrading

Voor de 100 km worden er extra bevoorradingen voorzien. Fruit en een stukje cake worden ook voorzien. De geoefende fietsers kunnen hier gratis hun drinkbus bijvullen.

Elektrische fiets

Op alle startplaatsen is er de mogelijkheid je elektrische fiets op te laden. Let wel, je dient zelf je eigen oplader bij te hebben ... de elektriciteit is gratis.

sponsor_wouters sponsor_vermarc sponsor_rob sponsor_zondag sponsors_dezeweek sponsor_gysemans sponsor_oxford sponsor_lipton sponsor_brabant sponsors_sportvlaanderen sponsors_haacht sponsors_azza sponsors_detumkens