Service

Verzekering/polsbandje

Elke deelnemer die ingeschreven is, en dus ook een polsbandje heeft ontvangen, wordt door de organisatie verzekerd. Deze verzekering is afgesloten via I.S.B. (Instituut voor SportBeheer) bij Ethias.

Indien je een ongeval hebt, neem dan contact op met een Rode Kruispost via het centraal pechnummer. Dit nummer vind je op je polsbandje. Zij zullen je zo vlug mogelijk verder helpen. De verdere afhandeling van het verzekeringsdossier zal mee begeleid worden door één van de sportdiensten uit de deelnemende gemeenten.

Let wel: Je polsbandje telt als bewijs dat je ingeschreven bent en bijgevolg verzekerd bent. Hou deze tijdens de fietseling goed bij !

Rode Kruis

Op elke startplaats staat er, duidelijk zichtbaar, een Rode Kruispost gestationneerd. Deze mensen helpen je ter plaatse verder.

Indien je pech hebt onderweg, bel dan het pechnummer dat op je polsbandje staat. Vanuit de centrale Rode Kruispost zal er dan hulp worden gestuurd naar de plaats waar je je bevindt.

De hulpverlening van het Rode Kruis is volledig gratis.

Fietshersteldienst

Pech onderweg, bel het pechnummer dat vermeld staat op je polsbandje, en men komt je fiets ter plaatse herstellen of je wordt opgehaald en naar de dichtstbijzijnde startplaats gebracht waar je terecht kan bij de fietshersteldienst.

Het is niet de bedoeling dat je van deze dienst gebruik maakt om je fiets in orde te laten brengen. Tracht vóór je deelname aan de Fietseling je fiets in orde te brengen.

Herstellen is gratis, eventueel gebruikte materialen dienen te worden vergoed. Let wel: je kan enkel gebruik maken van deze dienst mits vertoon van je polsbandje.

Ev-point

Ev-point is onze partner om tijdens het evenement uw elektrische fiets gratis op te laden op de 5 hoofdstartplaatsen. Zij zijn een promotor van het elektrisch rijden en stellen overal in het land laadpunten ter beschikking voor elektrische wagens. Meer weten: Neem een kijkje op de website www.ev-point.be.

Routekaart

Naast een duidelijke bewegwijzering via duidelijk zichtbaar bevestigde pijltjes kan je ook een routekaart krijgen waarop de route die je volgt duidelijk staat beschreven. De kleur op de kaart komt overeen met de kleur van pijltjes die op het parcours hangen.

Animatie

Om het fietsen, en vooral het verpozen tussendoor, nog aangenamer te maken zal er op elke startplaats animatie worden voorzien. Voor meer informatie hierover, ga naar de rubriek animatie.

Officiële inschrijving

Elke deelnemer krijgt bij inschrijving:

  • Polsbandje: NIEUW! Ter vervanging van de controlekaarten
  • Bevoorrading: versnapering bij start, Ice Tea bij aankomst
  • Routekaart: per gezin of groep
  • Leuk gadget: handreinigingsgel – voor de kids: spaakreflectoren
  • Tombola: deponeer het invulbriefje bij start en maak kans om een mooie prijs te winnen!
Drankbevoorrading

Voor de 100 km en de MTB worden er extra bevoorradingen voorzien. De geoefende fietsers kunnen hier gratis hun drinkbus bijvullen.

sponsor_rob sponsors_tvplus sponsor_gysemans sponsors_napoleongames sponsor_oxford sponsor_zondag sponsors_proxy sponsor_lipton sponsor_vermarc sponsor_wouters sponsors_dezeweek sponsors_rtv sponsor_brabant